Всички категории

Начало>Продукти

Продукти

Kangbiotech посвещават на разработването на подсладител и подобрител на вкуса или модификатор, които произлизат от горчивия портокал (на латински: Citrus Aurantium L.). Предлагаме индивидуално ароматизирано решение, което отговаря на различни готови продукти, независимо дали са сладки, солени или пикантни, особено за да потискат неприятния вкус и мирис.

Експертният ни екип ще ви предложи персонализирана услуга, като посещава и разбира вашите нужди и ще ви посъветва правилно. Нашата цел е вашият успех, повишаване на стойността на вашите продукти.

 • хесперидин
  хесперидин

  Естествено фенолно съединение с широк спектър от биологични ефекти. Важна суровина за производството на диосмин.

 • Неохесперидин дихидрохалкон
  Неохесперидин дихидрохалкон

  Нискокалоричен подсладител, получен от горчив портокал, със сладост от 1,500 до 1,800 пъти повече от захарозата, NHDC е третиран като най-представителното вещество на FMP (ароматизатори с модифициращи свойства).

 • нарингин
  нарингин

  Флавоноиден гликозид, който се съдържа изобилно в кожата на грейпфрут и помело; който се характеризира с антиоксидантна активност, противовъзпалителни ефекти, антибактериални и антивирусни свойства.

 • PMF (полиметокси флавони)
  PMF (полиметокси флавони)

  Група флавоноиди, естествено открити в кората на цитрусови плодове, с тангеретин (Tan) и нобилетин (Nob) като основни компоненти. Има нарастващ интерес към прилагането на PMFs към хранителни продукти поради техните многобройни ползи за насърчаване на здравето.

 • Сложен подсладител
  Сложен подсладител

  Комбинирани подсладители с различен профил на сладост и вкус се предлагат професионално проектирани според изискванията на нашите клиенти.

Горещи категории