Всички категории

Начало>Статии

Kang Biotech проведе дейност по бране на портокали

Време: 2024-01-10 Хитове : 16

На 23 декември 2023 г. Kang Biotech проведе дейност по бране на портокали. Всеки може да се включи в тази дейност и да вземе 10 кг. 

Тази дейност по бране на портокали донесе много положителни ефекти на нашата компания. Той не само повишава осъзнаването на сътрудничеството и сплотеността сред служителите, но също така укрепва способността за комуникация и сътрудничество в екипа. В същото време дейността предоставя и възможност на служителите да се отпуснат и да се насладят на забавлението на екипа. Вярваме, че тази дейност играе положителна роля за насърчаване на развитието на компанията и растежа на нейните служители.  

图片 11

Lianyuan Kang Biotech Co., Ltd. е създадена през 2011 г., разположена в Loudi High-tech Zone, провинция Hunan, покриваща площ от 50 акра производствени жилища. Сега има десетки хиляди акра база за засаждане на горчив портокал, ангажира се с дълбоката обработка на цитрусови плодове, цялостно развитие и използване на цитрусови функционални компоненти на високотехнологични предприятия, компанията има 29 патента за изобретения, е набор от засаждане, проучване и развитие, производство и продажби в едно от високотехнологичните предприятия.

От създаването си компанията се фокусира върху разработването на цитрусови функционални съставки и е разработила пет серии от продукти: серия със сладък вкус (неохесперидин дихидрохалкон, NHDC, нарингенин дихидрохалкон, комбиниран подсладител), екстракт от грейпфрут и серия производни (апигенин, нарингин, нарингенин, флоретин, флавон от грейпфрут), екстракт от цитрусови плодове и неговите производни (неохесперидин, хесперидин, хесперетин, полиметокси флавон PMFS, синефрин, екстракт от селагинела (аментофлавон), цитрусови пектинови серии (цитрусов пектин, цитрусови фибри) и цитрусови етерични масла (нероли) олио, петитгрейн масло, нероли хидрозол).Той е кандидатствал за 29 патента за изобретения и се е ангажирал да предоставя хранителни и сладки решения за хранително-вкусовата промишленост.

Kang Biotech се фокусира върху иновациите, постоянно създава стойност за клиентите и има желание да се развива заедно с клиентите. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас на NEII Shenzhen 2023 и да работим заедно, за да създадем по-добро бъдеще. 


Горещи категории