Всички категории

Начало>Статии

Kang Biotech ще присъства на WPE & WHPE 2021 в Сиан

Време: 2021-07-26 Хитове : 259

ЛОГО-1


2021 „Изложба за западни естествени растителни екстракти, фармацевтични суровини, иновативни суровини, хранителни и здравни продукти“ ще бъде първокласно събитие, изпълнено с жизненост, с местни и международни прецизни купувачи и експерти от индустрията. Изложбата ще се проведе в Сиан, Китай от 28 до 30 юли 2021 г.

Посетителите и изложителите споделиха ресурсите на близо 50,000 XNUMX професионални купувачи, за да помогнат на изложителите да разширят бизнес каналите. Изложбената площ събра висококачествени индустриални производители от категориите натурални растителни екстракти, естествени храни, биомедицина, хранителни и здравословни продукти, разработване на продукти и производствени технологии. В западен Китай има много висококачествени производители.

Само в западната провинция Shaanxi има повече от 800 компании за растителни екстракти. Фармацевтичната индустрия е много силна. Според доклада на Конференцията за насърчаване на развитието на фармацевтичната индустрия, само в провинция Шанси има 80 фармацевтични разновидности с годишни продажби над 100 милиона юана. Годишната производствена стойност на биомедицината е 75 милиарда юана и е създадена пълна производствена и маркетингова блокчейн система. Силната индустриална основа привлече купувачи от Китай и от цял ​​свят да се съберат тук.

„Изложбата за здравни продукти от растителни екстракти в Западен Китай“ ще работи заедно, за да създаде авторитетен международен празник за обмен за индустрията! Организационният комитет ще разчита на международни институции за организиране на изложби, за да има силна международна мрежа за насърчаване на дълбокото развитие на китайския пазар в комбинация с международни и местни отлични изложители.

„Изложбата на здравни продукти за растителни екстракти от Западен Китай“ ще играе важна роля в епохата след епидемията. Платформата ще покаже успешни решения и бъдещи тенденции за развитие на индустрията. Този път ще се съсредоточим и върху промените в производството, логистиката, продажбите и методите за комуникация в индустрията, за да помогнем за възстановяване на пазарната инерция и създаване на нови бизнеси.


Горещи категории