Всички категории

Начало>Статии

Kang Biotech --- Кантонски панаир, Глобален дял

Време: 2023-12-04 Хитове : 36

От 30 октомври до 4 ноември 2023 г. Kang Biotech ще се срещне с вас на Canton Fair 2023.

От 30 октомври до 4,2023 ноември 134 г. 12.2-ият кантонски панаир ще се проведе в Международния конгресен и изложбен център Pazhou. Kang Biotech се появи чудесно в щанда 25C12.2 на зала XNUMX (изложбена площ за храни) в зона B. Много местни и чуждестранни клиенти са оставили своята информация за контакт и са организирали продажби за свързване, което спечели много.

Kang Biotech е високотехнологично биологично предприятие, ангажирано с дълбоката обработка и цялостното използване на цитрусови плодове и сега разполага с десетки хиляди акра база за засаждане на горчив портокал и 30,000 XNUMX квадратни метра производствена база. Най-големият производител на сладък аромат неохесперидин дихидрохалкон (хесперидин) в Китай.

От създаването си компанията се фокусира върху разработването на функционални съставки на цитрусови плодове и е разработила три серии от продукти: серия от етерични цитрусови масла (горчив портокалов цвят, етерично масло от листа); цитрусови флавоноиди (хесперидин, нарингин, апигенин и др.); Серия цитрусови пектини. Ние сме кандидатствали за 29 патента за изобретения, посветени на предоставянето на хранителни и сладки решения в хранително-вкусовата промишленост.

Компанията е спечелила почетните титли на високотехнологично предприятие, водещо предприятие в провинцията за облекчаване на бедността, водещо предприятие в провинциалната селскостопанска индустриализация, база за популяризиране на науката в провинцията, малко гигантско предприятие в провинцията, технологичен център на провинциално предприятие и т.н.

Kang Biotech се фокусира върху иновациите, постоянно създава стойност за клиентите и има желание да се развива заедно с клиентите.

PIC-1

PIC-2

PIC-3

PIC-4

Горещи категории