Всички категории

Начало>Статии

Kang Biotech организира годишно парти

Време: 2024-01-29 Хитове : 33

На 26 януари 2024 г. Kang Biotech проведе годишно парти. Всеки може да се включи в тази дейност. Следва годишният парти процес:

1. Встъпителна реч: Домакинът ще произнесе встъпителната реч на годишната среща. Добре дошли и благодарим на присъстващите.

2. Преглед на компанията: преглед на работата през изминалата година, включително постиженията на различни отдели, важни събития, както и признанието и възнаграждението на служителите. Този сегмент е предназначен да мотивира служителите и да засили екипния дух.

3. Интерактивна връзка: организирайте някои интерактивни дейности, теглене на късмет, малки игри.

4. Признание и награждаване: признайте и наградете служителите, които са се представили добре през изминалата година.

5. Обобщаваща реч: Генералният мениджър направи обобщителна реч, направи преглед на цялата годишна среща и още веднъж подчерта основните ценности на компанията и бъдещата посока на развитие.

Основното съдържание и акценти на тази годишна конференция са да насърчи служителите да продължат да работят упорито, но и да разсъждават върху съществуващите проблеми и пространство за подобрение, така че да осигурят посоката и мотивацията за развитие на компанията.  

Lianyuan Kang Biotech Co., Ltd. е създадена през 2011 г., разположена в Loudi High-tech Zone, провинция Hunan, покриваща площ от 50 акра производствени жилища. Сега има десетки хиляди акра база за засаждане на горчив портокал, ангажира се с дълбоката обработка на цитрусови плодове, цялостно развитие и използване на цитрусови функционални компоненти на високотехнологични предприятия, компанията има 29 патента за изобретения, е набор от засаждане, проучване и развитие, производство и продажби в едно от високотехнологичните предприятия.

От създаването си компанията се фокусира върху разработването на цитрусови функционални съставки и е разработила пет серии от продукти: серия със сладък вкус (неохесперидин дихидрохалкон, NHDC, нарингенин дихидрохалкон, комбиниран подсладител), екстракт от грейпфрут и серия производни (апигенин, нарингин, нарингенин, флоретин, флавон от грейпфрут), екстракт от цитрусови плодове и неговите производни серии (неохесперидин, хесперидин, хесперетин, полиметокси флавон PMFS, синефрин, маслена серия от екстракт от селагинела (масло от нероли, масло от петитгрейн, хидрозол от нероли). Тя е подала заявление за 29 патента за изобретения и се ангажира да предоставя хранителни и сладки решения за хранително-вкусовата промишленост.

Kang Biotech се фокусира върху иновациите, постоянно създава стойност за клиентите и има желание да се развива заедно с клиентите.

PIC-1

PIC-2

PIC-3

PIC-4

Горещи категории