Всички категории

Начало>Статии

Нека се срещнем на 27-ото изложение FIC в Шанхай

Време: 2024-03-04 Хитове : 7

Lianyuan Kang Biotech, водеща биотехнологична компания, специализирана в иновативни хранителни съставки, е развълнувана да обяви участието си в предстоящото 27-мо изложение за хранителни съставки в Китай (FIC). Събитието ще се проведе на 20-22 март 2024 г. в Шанхайския национален изложбен и конгресен център.

Присъстващите на изложението FIC са сърдечно поканени да посетят Kang Biotech на щанд 61Y71, където компанията ще покаже най-новите си продукти и разработки в областта на хранителните технологии. Това е страхотна възможност за нас да общуваме с нашите клиенти, партньори и професионалисти в индустрията. Каним всички гости да посетят нашия щанд и да изследват бъдещето на хранителните съставки с нас.

Изложението FIC е известно с това, че събира лидери в индустрията, експерти и иноватори от цял ​​свят, за да споделят идеи и да изследват най-новите тенденции в индустрията за храни и напитки. Kang Biotech очаква с нетърпение да се свърже с присъстващите и да насърчи нови партньорства по време на събитието.

За повече информация относно Kang Biotech и участието ни в 27-ото изложение FIC, моля посетете нашия уебсайт на www.kangbiotech.com Или се свържете с нас на адрес [имейл защитен] / [имейл защитен] / [имейл защитен].

Очакваме с нетърпение да ви видим на изложението FIC на щанд 61Y71 през март 20-22, 2024!
Мейл: [имейл защитен];
[имейл защитен];
[имейл защитен].
уебсайт: www.kangbiotech.com

PIC-1

Горещи категории